emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
01.07.2022, 00:59

Termeni de utilizare a programului


Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) nu isi asuma nici o responsabilitate legata de functionarea acestui sistem EMC si site-ului emcb.ro. Serviciul este oferit fara nici o garantie explicita sau implicita.

Informatiile colectate in cadrul procedurii de inregistrare a utilizatorilor (adrese de email, date de contact sau de identificare) sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite catre terte parti. Singurele date vizibile pentru utilizatorii inregistrati sunt numele de utilizator si numele complet al utilizatorului inregistrat. Echipa implicata in realizarea programului EMCB foloseste aceste date pentru verificarea identitatii utilizatorilor inregistrati si pentru comunicarea ulterioara cu utilizatorii. Datele colectate in formularul de inregistrare pot fi consultate numai de personalul CMMB, al Colegiului Medicilor din Romania si, la validare, de catre Colegiile Judetene.

CMMB si echipa implicata in realizarea programului EMCB descurajeaza orice forma de publicitate pe site-ul EMCB; programul are ca scop furnizarea de informatie medicala, si nu accepta si nu publica nici un fel de materiale publicitare. Programul EMCB este finantat din resursele proprii ale CMMB, si nu accepta nici o forma de finantare bazata pe publicitate.

Link-urile catre alte site-uri prezentate in cadrul programului EMCB sunt rezultatul selectiei efectuate de personalul tehnic al programului, au scop informativ, si NU au ca scop promovarea serviciilor sau produselor unor terte parti; programul EMCB nu nu gazduieste si nu primeste fonduri din publicitate sau din includerea vreunui material promotional.

Informatiile de pe site se adreseaza medicilor si altor profesionisti licentiati in efectuarea actului medical si sint actuale la data publicarii lor. Este de datoria medicilor sa se asigure de actualitatea informatiilor, atunci cind acceseaza articole din arhiva EMCB (care nu se afla in modulele EMC active).

Site-ul nu contine informatii destinate pacientilor. Toti utilizatorii inregistrati sunt medici.

Textele medicale publicate pe site au doar scop informativ - educational, nu constituie manuale medicale sau metode de tratament si nu substituie consultul medical de specialitate. Pentru urgentele medicale va rugam sa apelati la serviciile de specialitate.

Selectarea textelor medicale cuprinse pe site este efectuata de catre comitetul stiintific. De asemenea, acesta avizeaza chestionarele ce insotesc articolele. Responsabilitatea pentru continutul articolelor apartine in exclusivitate autorilor acestora.

In materialele trimise de catre utilizatori nu sunt permise mesaje calomniatoare, abuzive, vulgare, obscene, amenintatoare, rasiste, care incalca vreo lege sau care afecteaza intimitatea altei persoane fara a avea acordul acesteia. De asemenea, nu sint permise mesaje de reclama, scrisori inlantuite, scheme piramidale, cu caracter pornografic, sau care incalca legea copyright-ului. Este interzisa cu desavarsire trimiterea de mesaje nesolicitate (spam).

Incercarile de frauda sau abuz asupra sistemului sunt interzise vor fi tratate in consecinta.

Ultima actualizare: 20.05.2014