S-a incheiat etapa a XI-a a programului EMCB

04.01.2016, 11:42

Stimati colegi,

La data de 31 decembrie 2015 s-a incheiat etapa a XI-a a programului de educatie medicala continua EMCB - Medicina Modernă (în limba engleză).

A fost obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei (indiferent de specialitatea medicului participant). Tipul de chestionare a ramas acelasi (5 intrebari de tip complement simplu pentru fiecare material propus, cu cate 4 variante de raspuns din care una singura a fost corecta).

Puteti verifica rezultatele la chestionarele din etapa a XI-a accesand link-ul Rezultate chestionare din meniul Functii utilizator.

Rezultatele calculului automat al punctajului au putut fi contestate in perioada 01.01 - 17.01.2016; in perioada mentionata nu a fost inregistrata nicio contestatie pe adresa contestatii (at) emcb.ro .

Dupa incheierea perioadei de contestatii se vor emite certificatele de participare la o data ce va fi anuntata ulterior pe site. Important: Se elibereaza certificate de absolvire cumuland 16 credite EMC numai pentru medicii care au raspuns corect la minim 80% din totalul intrebarilor oferite in chestionarele propuse și care au completat toate chestionarele propuse (14 chestionare). Utilizatorul care respecta aceste criterii, primeste certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera inainte de termenul prevazut (aproximativ o luna de la finalizarea etapei), și NU vor contine punctaje fractionate (în cazul în care medicul NU raspunde la toate chestionarele din etapa respectiva și NU raspunde corect la minim 80% din chestionare, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

La finalizarea etapei au întrunit criteriile necesare pentru eliberarea certificatelor de absolvire un număr total de 44 medici participanți.

Vă mulțumim pentru participare și vă invităm să urmăriți site-ul EMCB, pentru că în viitorul apropiat vom lansa etapa a XII-a a programului.

Dr. R. I. Trașcu (actualizat 18.01.2016)


EMCB
https://arhiva.emcb.ro/article.php?story=20160104134213220