S-a incheiat etapa a XIII-a a programului EMCB

30.01.2019, 23:00

Stimati colegi,

La data de 31 decembrie 2018 s-a încheiat etapa a XIII-a a programului de educatie medicală continuă EMCB, dedicată osteoporozei.
A fost obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei, indiferent de specialitatea medicului participant. Tipul de chestionare a rămas acelasi (5 întrebări de tip complement simplu pentru fiecare material propus, cu cate 4-5 variante de răspuns din care una singura a fost corectă).

Puteti verifica rezultatele la chestionarele din etapa a XII-a accesând link-ul "Rezultate chestionare" din meniul "Functii utilizator".

In prezent se lucrează la emiterea certificatelor de absolvire cumulând 16 credite EMC pentru medicii care au răspuns corect la minim 80% din totalul întrebărilor oferite in chestionarele propuse si care au completat toate chestionarele propuse (8 chestionare).

Certificatele de absolvire NU vor contine punctaje fractionate (în cazul în care medicul NU a răspuns la toate chestionarele din etapa respectivă si NU a răspuns corect la minim 80% din întrebări, NU primeste certificat de absolvire a etapei).

Pentru medicii membri ai Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti acestea vor fi disponibile la sediul institutiei, Str. Avram Iancu nr 1, Sector 2, Bucuresti la o data care va fi comunicata ulterior. Pentru medicii membri ai Colegiilor judetene, certificatele vor fi trimise prin posta către colegiile judetene. Vă multumim pentru participare si vă invităm să urmăriti site-ul EMCB, pentru că în viitorul apropiat vom lansa următoarea etapa a programului. Dr. R. I. Trașcu (publicat 31.01.2019).


EMCB
https://arhiva.emcb.ro/article.php?story=20190204145724355