emecebe reloaded

Bine ai venit la EMCB
27.05.2022, 15:49

S-a incheiat etapa a XII-a a programului EMCB

Anunturi EMCBStimați colegi,

La data de 28 februarie 2017 s-a încheiat etapa a XII-a a programului de educație medicală continuă EMCB, dedicată reumatologiei.
A fost obligatorie completarea tuturor chestionarelor propuse în cadrul etapei, indiferent de specialitatea medicului participant. Tipul de chestionare a rămas același (5 întrebări de tip complement simplu pentru fiecare material propus, cu cate 4-5 variante de răspuns din care una singura a fost corectă).

Puteți verifica rezultatele la chestionarele din etapa a XII-a accesând link-ul „Rezultate chestionare” din meniul „Funcții utilizator”.
Rezultatele calculului automat al punctajului pot fi contestate în perioada 01.03 - 17.03.2016 pe adresa contestatii (at) emcb.ro .

După încheierea perioadei de contestații se vor emite certificatele de participare la o dată ce va fi anunțată ulterior pe site.

Important: Se eliberează certificate de absolvire cumulând 16 credite EMC numai pentru medicii care au răspuns corect la minim 80% din totalul întrebărilor oferite in chestionarele propuse și care au completat toate chestionarele propuse (8 chestionare). Utilizatorul care respecta aceste criterii, primește certificatul de absolvire cu 16 credite EMC.

Certificatele de absolvire NU se pot elibera înainte de termenul prevăzut (aproximativ o lună de la finalizarea etapei), și NU vor conține punctaje fracționate (în cazul în care medicul NU răspunde la toate chestionarele din etapa respectivă și NU răspunde corect la minim 80% din întrebări, NU primește certificat de absolvire a etapei).

Update (20.03.2017): În perioada 1-17 martie 2017 nu s-a înregistrat nicio contestație asupra punctajelor calculate automat pentru etapa a XII-a a programului de educație medicală continuă EMCB, dedicată reumatologiei. În perioada imediat următoare vom proceda la emiterea certificatelor de participare.

Vă mulțumim pentru participare și vă invităm să urmăriți site-ul EMCB, pentru că în viitorul apropiat vom lansa etapa a XIII-a a programului. Dr. R. I. Trașcu (publicat 01.03.2017)